меню

Актуалізація навчального процесу в умовах війни

Актуалізація навчального процесу в умовах війни

01.04.2022

У зв’язку з воєнним станом в країні на базі кафедри психіатрії, психотерапії та медичної психології Національний університет охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика  в дистанційному режимі були проведені навчальні заняття присвячені принципам психологічної допомоги населенню за умов війни.

15 березня проводився навчальний семінар за темою: «Принципи кризового консультування населення в умовах війни», під час якого були освітлені питання першої психологічної допомоги та самодопомоги при гострій травмі,  22 березня 2022 р. – «Діагностика психічних розладів, пов’язаних з умовами війни та надання невідкладної психолого-психіатричної допомоги в медіа-режимі». Семінари були доступні всім інтернам та лікарям, які проходять навчання на кафедрі психіатрії, психотерапії та медичної психології НУОЗ України імені П.Л. Шупика. Загальна кількість підключених становила 67 осіб.

Науково-педагогічні працівники кафедри продовжують працювати в умовах війни: розробляти та проводити  фахові семінари з воєнно-медичної тематики, які розкриватимуть актуальні питання впровадження організованої допомоги населенню по збереженню та відновленню психічного здоров’я.

Бажаємо нашим слухачам сили духу, витривалості та завзятості до впровадження отриманих знань та навиків у практиці.

Internship 2021-2022

контакти

Кафедра психіатрії, психотерапії та медичної психології Національний університет охорони здоров'я України імені П. Л. Шупика

04080, м. Київ, вул. Кирилівська (вул. Фрунзе) 103-А, корпус 7 (103K7 на мапах google), 2-й поверх

Тел. +38(044)468-36-11, +38(044)468-38-45

наш сайт: mentalhealth.org.ua

сайт-партнер про психофармакологію: psychopharmacology.com.ua

зв'яжіться з нами